Wash the tomatoes, eggplants and cut into medium slices of the same size, cut the feta into cubes. Preheat the oven to 180°C and prepare the foil.
Промойте помидоры, баклажаны и нарежьте средними ломтиками одного размера, фету нарежьте кубиком. Разогрейте духовку до 180°C и подготовьте фольгу.
Rub the chicken fillet with thyme, brush with oil, wrap in foil and bake in a preheated oven for 20 minutes.
Куриное филе натрите тимьяном, смажьте маслом, заверните в фольгу и запекайте в разогретой духовке в течение 20 минут.
In a frying pan with heated oil, fry the eggplants until golden brown, then add the tomatoes and cook for another 2 minutes.
На сковороде с разогретым маслом обжарьте баклажаны до золотистого цвета, затем выложите помидоры и готовьте еще 2 минуты.
Prepare the dressing: combine all the ingredients for the dressing and stir with a whisk.
Приготовьте заправку: соедините все ингредиенты для заправки и перемешайте венчиком.
Mix all the ingredients, cut the chicken into cubes and add to the salad, pour over the dressing and serve.
Смешайте все ингредиенты, нарежьте курицу кубиком и добавьте в салат, полейте заправкой и подавайте.