Take out all the ingredients. Wash and peel the apples, remove the seeds. Take out the frying pan and two bowls.
Достаньте все ингредиенты. Помойте и почистите яблоки, удалите из них семена. Достаньте сковороду и две миски.
Prepare the filling. Finely chop the apple. Place a frying pan on the fire and melt a piece of butter. Add apples and fry over medium heat. Add cinnamon and honey. Turn off when a nice crust forms. Transfer to a separate bowl.
Подготовьте начинку. Мелко нарежьте яблоко. Поставьте на огонь сковороду, растопите кусочек сливочного масла. Выложите яблокои обжарьте на среднем огне. Добавьте корицу и мед. Выключите, когда образуется красивая корочка. Переложите в отдельную миску.
Prepare the croutons. Beat an egg into a bowl, add milk and sugar, mix. Heat the frying pan. Dip pieces of bread into the prepared milk-egg mixture and place in a frying pan. Fry for 2-3 minutes, turn over and cook for the same amount on the other side. Transfer croutons to a plate. Place honey glazed apples on toast.
Приготовьте гренки. Вбейте в миску яйцо, добавьте молоко и сахар, перемешайте. Разогрейте сковороду. Обмакните в приготовленную молочно-яичную смесь кусочки хлеба и выложите на сковороду. Обжарьте 2-3 минуты, переверните и подержите еще столько же с другой стороны. Переложите гренки на тарелку. Выложите на тосты яблоки в медовой глазури.
Decorate the toast with nuts or top with chocolate topping.
Украсьте тосты орехами или полейте шоколадным топингом.