Prepare the ingredients for the toast. Boil eggs hard in salted water. Cook after boiling for 5-10 minutes, then cool under cold water and peel. Finely chop the eggs, cucumber and green onions. Add sour cream and mustard to the chopped products, mix thoroughly.
Подготовьте ингредиенты для тоста. Яйца отварите в подсоленной воде вкрутую. Варите после закипания 5-10 минут, после чего остудите под холодной водой и очистите. Яйца, огурец и зеленый лук мелко накрошите. Добавьте к нарезанным продуктам сметану и горчицу, тщательно перемешайте.
Make some toast. Dry the Borodino bread a little in a dry frying pan on both sides for 2-3 minutes. Instead of a frying pan, you can use an oven or toaster. Spread egg salad on two slices of bread and place fish pieces on top. Cover with the remaining two bread slices.
Сделайте тосты. Бородинский хлеб немного подсушите на сухой сковороде с обеих сторон по 2-3 минуты. Вместо сковороды можно воспользоваться духовкой или тостером. Намажьте на два ломтика хлеба яичный салат, сверху выложите кусочки рыбы. Накройте оставшимися двумя хлебными кусочками.
Garnish the toast with parsley or basil. You can also sprinkle a couple of drops of lemon juice on the fish slices to add a delicious taste.
Украсьте тосты петрушкой или базиликом. А также можете брызнуть пару капель лимонного сока на ломтики рыбы для придания изысканного вкуса.