Boil the eggs hard. Wash and dry the onions. Conveniently arrange the ingredients on the work table.
Отварите яйца вкрутую. Промойте и высушите лук. Удобно разложите ингредиенты на рабочем столе.
Prepare the filling. Grate the eggs on a coarse grater and place in a bowl. Finely chop the green onions and add to the eggs. Season with mayonnaise, salt, pepper and mix everything thoroughly. Cut the herring into portions.
Подготовьте начинку. Натрите яйца на крупной терке, положите в миску. Мелко накрошите зеленый лук, добавьте к яйцам. Приправьте майонезом, посолите, поперчите и тщательно все перемешайте. Нарежьте сельдь порционными кусочками.
Finish making toast. Cut the bread into pieces. Spray the pan with vegetable oil, add the bread and fry on one side for 2-3 minutes. Place the bread slices on a plate, toasted side up. Spread the egg filling on the fried side and place a piece of herring on top.
Завершите приготовление тостов. Нарежьте хлеб на кусочки. Сбрызните сковороду растительным маслом, выложите хлеб и обжарьте с одной стороны 2-3 минуты. Выложите ломтики хлеба на тарелку зажаренной стороной вверх. Намажьте на обжаренную сторону яичную начинку, а сверху положите кусочек селедки.
When serving, garnish the toast with chives, placing it on a plate next to the sandwiches.
При подаче украсьте тосты шнитт-луком, выложив его на тарелку рядом с бутербродами.