Wash the vegetables first. Wash and dry the greens. Boil the chicken breast. Prepare the necessary utensils: a serving plate, a knife and spoons for cooking.
Овощи предварительно вымойте. Зелень промойте и просушите. Куриную грудку отварите. Подготовьте нужную посуду: тарелку для подачи, нож и ложки для готовки.
Prepare all ingredients. In a small bowl or bowl, mix the mayonnaise and French mustard sauce. Chop the pepper into several large pieces. Cut the tomato into slices 2-3 mm thick. Tear the boiled chicken into oblong pieces along the grain.
Подготовьте все ингредиенты. В маленькой мисочке или пиале замешайте соус из майонеза и французской горчицы. Нарежьте перец на несколько крупных кусков. Помидор нарежьте ломтиками толщиной 2-3 мм. Отварную курицу порвите на продолговатые кусочки вдоль волокон.
Assemble the toast. Spread one slice of bread with the prepared sauce and the other with feta cheese. Place the peppers on the bread and cheese, top with the chicken, then the tomatoes. Cover with a second slice of bread. Fry the toast in a dry frying pan on both sides until golden brown.
Соберите тост. Один ломтик хлеба смажьте приготовленным соусом, а второй — сыром фета. Перец выложите на хлеб с сыром, поверх — курицу, затем — помидоры. Закройте вторым ломтиком хлеба. Обжарьте тост на сухой сковороде с обеих сторон до румяности.
For beauty and convenience, you can cut the toast diagonally: the resulting triangles will be easier to eat and hold in your hands.
Для красоты и удобства можно разрезать тосты по диагонали: получившиеся треугольники будет легче есть и держать в руках.