Conveniently arrange the products you need. Cut the baguette into thin slices. Wash the tomatoes, cut into thin rings. Grate the cheese on a fine grater. Peel the garlic cloves, wash them and pass through a press. Wash and dry the greens for serving.
Удобно расположите нужные продукты. Багет нарежьте на тонкие ломтики. Помидоры вымойте, нарежьте тонкими кольцами. Сыр натрите на мелкой терке. Зубчики чеснока почистите, вымойте и пропустите через пресс. Зелень для подачи вымойте и обсушите.
Toast your baguette. Fry the sliced baguette pieces in a dry frying pan on both sides until crispy.
Поджарьте тосты из багета. Нарезанные кусочки багета поджарьте на сухой сковороде с двух сторон до образования хрустящей корочки.
Form toasts. In a bowl, mix grated cheese, chopped garlic, mayonnaise and herbes de Provence. Place a spoonful of cheese-mayonnaise mixture on crispy toast and a slice of tomato on top. Press down lightly. In this way, distribute the filling onto all the toasts.
Сформируйте тосты. В миске смешайте тертый сыр, измельченный чеснок, майонез и прованские травы. На хрустящий тост выложите ложку сырно-майонезной массы, сверху кусочек помидора. Слегка придавите. Таким образом распределите начинку на все тосты.
Garnish baguette toast with fresh herbs and serve.
Тосты из багета украсьте свежей зеленью и подавайте к столу.