Wash the chicken eggs. If necessary, defrost the berries, wash them fresh, and chop them coarsely. Prepare your blender. To serve, wash and dry the mint.
Куриные яйца вымойте. Ягоды при необходимости разморозьте, свежие вымойте, крупно нарежьте. Подготовьте блендер. Мяту для подачи вымойте и обсушите.
Prepare the filling and leison. Using a blender, beat the cottage cheese with half the sugar. Add the berries, mix well and put in the refrigerator for a while. In another bowl, beat eggs with milk and remaining sugar.
Приготовьте начинку и льезон. Блендером взбейте творог с половиной сахара. Добавьте ягоды, хорошо перемешайте и уберите на некоторое время в холодильник. В другой миске взбейте яйца с молоком и оставшимся сахаром.
Prepare some toast. Dip the bread into the lezon, fry in heated vegetable oil over medium heat for 3 minutes on each side. Spread the filling onto the toast in a thick layer and cover with the second toast.
Приготовьте тосты. Хлеб обмакните в льезон, обжарьте на разогретом растительном масле на среднем огне по 3 минуты с каждой стороны. На тост выложите начинку толстым слоем, накройте вторым тостом.
Serve the toast with the berries, cutting them diagonally and garnishing with mint leaves.
Подавайте тост с ягодами, разрезав их по диагонали и украсив листиками мяты.