Prepare a frying pan and knife. Wash and dry the onions. Heat and oil a frying pan. Cut the bread.
Подготовьте сковороду и нож. Промойте и просушите лук. Разогрейте и смажьте маслом сковороду. Порежьте хлеб.
Prepare the leeks. Heat the frying pan over the fire. Finely chop the onion, place it in a frying pan and fry for a couple of minutes over medium heat. Pour in the cream, turn the heat to low and simmer the onion for a few minutes until soft. Transfer to a small bowl.
Подготовьте лук-порей. Скороворду разогрейте на огне. Мелко нарежьте лук, выложите его на сковороду и обжарьте пару минут на среднем огне. Влейте сливки, поставьте огонь на минимум и томите лук несколько минут до мягкости. Переложите в небольшую миску.
Prepare some toast. Grate the cheese on a fine grater, add to the onion and stir gently. Fry the bread in a clean frying pan on both sides until golden. Place on a plate. Place the cheese and onion filling on the fried pieces of bread.
Приготовьте тосты. Сыр натрите на мелкой терке, выложите к луку и аккуратно помешайте. Хлеб обжарьте на чистой сковороде с двух сторон до золотистости. Выложите на тарелку. На обжаренные кусочки хлеба выложите сырно-луковую начинку.
To the mozzarella and onion mixture, add ground pepper and Italian herbs or dried basil. The taste of the finished sandwiches will become richer.
К смеси моцареллы и лука добавьте молотый перец и итальянские травы или сушеный базилик. Вкус готовых бутербродов станет насыщеннее.