Prepare dishes for cooking and serving. For cooking you will need a knife, for serving - a plate and a skewer. Wash and cut the lemon, squeeze the juice out of it.
Подготовьте посуду для готовки и сервировки. Для готовки понадобится нож, для сервировки — тарелка и шпажка. Помойте и разрежьте лимон, выдавите из него сок.
Prepare your ingredients. Cut the bread. Fry it in a dry frying pan on both sides until golden. Butter the bread. Pour lemon juice over a piece of fish and roll it into a rosette.
Подготовьте ингредиенты. Порежьте хлеб. Обжарьте его на сухой сковороде с двух сторон до золотистости. Намажьте хлеб маслом. Кусочек рыбы полейте лимонным соком и сверните "розеткой".
Assemble the toast. Secure the fish with a skewer after threading an olive onto it. Top with fresh herbs.
Соберите тост. Закрепите рыбу шпажкой, предварительно нанизав на нее маслину. Сверху украсьте свежей зеленью.
The bright flavor combination of fish and lemon in the appetizer makes an impression and is remembered for a long time. Serve the toast on a wide plate garnished with lettuce leaves.
Яркое вкусовое сочетание рыбы и лимона в закуске производят впечатление и запоминаются надолго. Подайте тосты на широкой тарелке, украшенной листьями салата.