To cook, take a knife and a frying pan. For serving you will need a saucer, fork and knife. Wash and dry the dill. Heat and oil a frying pan.
Для готовки возьмите нож и сковороду. Для сервировки понадобятся блюдце, вилка и нож. Укроп промойте и высушите. Разогрейте и смажьте маслом сковороду.
Prepare the bread. Cut out the core of a piece of toast. Make the hole large enough otherwise the egg will leak out or take longer to cook. Dry this slice and the cut out core in a frying pan on one side.
Подготовьте хлеб. В куске тоста вырежьте сердцевину. Сделайте отверстие достаточно большим, иначе яйцо вытечет или будет жариться дольше. Этот ломтик и вырезанную сердцевину подсушите на сковороде с одной стороны.
Make some toast. Turn the bread over in the pan and crack the egg into it. Close the lid and fry until the eggs are ready. The yolk should remain liquid. Transfer the toast to a plate and sprinkle with dill. Sprinkle the fried core with spices and place next to the toast.
Пожарьте тост. Переверните хлеб на сковороде и разбейте в него яйцо. Закройте крышкой и жарьте до готовности яйца. Желток должен оставаться жидким. Переложите тост на тарелку и посыпьте укропом. Обжаренную сердцевину посыпьте специями и положите рядом с тостом.
Egg on toast is a beautiful and interesting breakfast idea. Serve it on a saucer with a cup of morning coffee.
Яйцо в тосте — красивая и интересная идея для завтрака. Подайте его на блюдце к чашке утреннего кофе.