Prepare a baking tray and baking paper. Peel and chop the garlic. Mix mayonnaise and garlic. Cut the ham into thin slices. Remove the pineapple rings from the jar. Wash and dry the cherry tomatoes. Turn on the oven to 200 degrees.
Приготовьте противень и бумагу для выпечки. Чеснок очистите и измельчите. Смешайте майонез и чеснок. Ветчину нарежьте тонкими ломтиками. Достаньте кольца ананаса из банки. Вымойте и обсушите помидоры черри. Включите духовку на 200 градусов.
Toast the bread. Place baking paper on a baking sheet and place toast bread. Place in the oven for 3-5 minutes.
Поджарьте хлеб. На противень постелите бумагу для запекания, выложите тостовый хлеб. Отправьте в духовку на 3-5 минут.
Prepare some toast. Spread mayonnaise with garlic on dried bread. Top with ham slices, pineapple and cheese. Place the tray with toast in the oven for another 10-15 minutes.
Приготовьте тосты. На подсушенный хлеб намажьте майонез с чесноком. Сверху положите ломтики ветчины, ананас и сыр. Поставьте противень с тостами в духовку еще на 10-15 минут.
Place cherry tomatoes in the center of the finished pineapple toast. If desired, they can be cut into two parts.
В центр готовых тостов с ананасом выложите помидоры черри. По желанию их можно разрезать на две части.