Cut the bread diagonally. Place the sun-dried tomatoes in a colander and allow excess oil to drain. Finely chop the tomatoes and olives. Shred the Parmesan into flakes using a vegetable peeler. Wash and dry the basil. Prepare a baking dish. Preheat the oven to 200 degrees.
Хлеб разрежьте по диагонали. Вяленые помидоры откиньте на дуршлаг, дайте стечь лишнему маслу. Помидоры и маслины мелко нарежьте. Пармезан настрогайте хлопьями при помощи овощечистки. Базилик вымойте и обсушите. Приготовьте форму для запекания. Разогрейте духовку до 200 градусов.
Make the filling. Place chopped sun-dried tomatoes in a deep container, add olives, stir.
Займитесь начинкой. В глубокую емкость выложите измельченные вяленые томаты, добавьте маслины, перемешайте.
Make toast. Grease a baking dish with vegetable oil. Place half the bread on it, spread the filling on top, sprinkle with Parmesan. Cover the top with the remaining bread. Bake in the oven for 8 minutes.
Оформите тосты. Форму для запекания смажьте растительным маслом. Выложите на нее половину хлеба, поверх распределите начинку, посыпьте пармезаном. Укройте сверху оставшимся хлебом. Выпекайте в духовке в течение 8 минут.
Garnish sun-dried tomato toast with fresh basil leaves before serving.
Тосты с вялеными помидорами перед подачей оформите листиками свежего базилика.