Cut the baguette into long slices diagonally. Wash the tomatoes, dry and finely chop. Finely chop the olives. Peel the garlic and pass through a press. Cut the cheese into rings. To serve, wash the basil and dry it on paper towels.
Багет нарежьте длинными ломтиками по диагонали. Помидоры вымойте, обсушите и мелко нарежьте. Оливки мелко нарежьте. Чеснок очистите от шелухи, пропустите через пресс. Сыр нарежьте кольцами. Базилик для подачи вымойте, обсушите на бумажных полотенцах.
Toast the baguette. Place the slices of bread in a dry, hot frying pan and fry each side for 5 minutes. While frying, sprinkle the pieces with chopped garlic.
Обжарьте багет. На сухую раскаленную сковороду выложите кусочки хлеба и обжаривайте каждую из сторон в течение 5 минут. Во время жарки присыпьте кусочки измельченным чесноком.
Prepare some toast. Mix tomatoes, olives, oil, salt and herbes de Provence. Place cheese on the finished bread, then vegetables.
Приготовьте тосты. Смешайте помидоры, оливки, масло, соль и прованские травы. Выложите на готовый хлеб сыр, затем овощи.
Before serving, garnish the olive toast with basil sprigs.
Перед подачей украсьте тосты оливками веточками базилика.