Rinse the spinach under cold water. Melt the butter in a saucepan and place the greens there. Simmer the spinach for 2-3 minutes and drain in a colander. Peel the onion and garlic, rinse, finely chop. Prepare a baking sheet. Turn on the oven to 200 degrees.
Шпинат промойте под холодной водой. Растопите в сотейнике сливочное масло и поместите туда зелень. Припустите шпинат в течение 2-3 минут, откиньте на дуршлаг. Лук и чеснок очистите, промойте, мелко порубите. Приготовьте противень. Включите духовку на 200 градусов.
Prepare the filling. Pour vegetable oil into a saucepan and place over medium heat. Add chopped onion and fry until translucent, about 3-4 minutes. When the vegetable is ready, add garlic, nutmeg, black pepper, salt and lemon zest. Mix the ingredients and pour in 1 tbsp. cream. Bring the finished filling to a boil. Add spinach and stir.
Приготовьте начинку. В сотейник влейте растительное масло, поместите на средний огонь. Выложите измельченный лук, обжаривайте его до полупрозрачности, приблизительно 3-4 минуты. Когда овощ будет готов, положите чеснок, мускатный орех, черный перец, соль и лимонную цедру. Перемешайте ингредиенты и влейте 1 ст.л. сливок. Готовую начинку доведите до кипения. Положите шпинат, перемешайте.
Prepare some toast. Generously coat slices of bread with the prepared filling, place on a baking sheet, and sprinkle with cheese on top. Send to bake for 5-7 minutes.
Приготовьте тосты. Готовой начинкой обильно смажьте ломтики хлеба, разложите на противне, сверху посыпьте сыром. Отправьте запекаться на 5-7 минут.
Serve delicious spinach toast on a large plate for a light snack or hearty breakfast.
Аппетитные тосты со шпинатом подавайте к столу на большой тарелке в качестве легкого перекуса или сытного завтрака.