Grind the coffee beans in a coffee grinder. Wash the mint and dry on paper towels. Prepare the blender.
Зерновой кофе размолите в кофемолке. Мяту вымойте, просушите на бумажных полотенцах. Приготовьте блендер.
Make lassi. Prepare coffee in a Turk and let the drink cool. Combine yogurt and coffee in a blender bowl, add sugar and cinnamon. Beat the mixture until smooth. Pour lassi into cups.
Сделайте ласси. Приготовьте кофе в турке, дайте напитку остыть. В чаше блендера соедините йогурт и кофе, добавьте сахар и корицу. Взбейте смесь до однородности. Разлейте ласси по чашкам.
Make some toast. Sprinkle the bread slices with freshly ground coffee and toast in a toaster or frying pan for 5 minutes.
Сделайте тосты. Хлебные ломтики посыпьте свежемолотым кофе, подсушите в тостере или на сковороде в течение 5 минут.
Place toast with coffee on a serving saucer, garnish with fresh mint, and decorate with coffee beans. Place a cup of lassi nearby.
Тост с кофе выложите на сервировочное блюдце, украсьте свежей мятой, оформите кофейными зернами. Рядом поставьте чашку ласси.