Prepare the bread in advance. Cut the slices diagonally, place in a dry frying pan and dry on both sides. Rinse cherry tomatoes and greens for serving under cold water. Cut the cherry into halves.
Заранее подготовьте хлеб. Нарежьте ломтики по диагонали, выложите на сухую сковороду и подсушите с двух сторон. Помидоры черри и зелень для подачи промойте под холодной водой. Черри разрежьте на половинки.
Prepare the filling. Place the ricotta in a deep bowl, add mayonnaise and salt, mix thoroughly.
Приготовьте начинку. Рикотту переложите в глубокую миску, добавьте майонез и соль, тщательно перемешайте.
Assemble the dish. Spread the finished cheese mixture generously over the surface of the bread. Place tomato halves on top: two for each toast.
Соберите блюдо. Готовую сырную массу обильно распределите по поверхности хлеба. Сверху выложите половинки помидоров: по две на каждый тост.
Garnish the ricotta toast with sprigs of fresh dill.
Тосты с рикоттой украсьте веточками свежего укропа.