Slice the baguette. Boil the egg hard, cool, peel, cut into slices diagonally. Cut the pickled cucumber in the same way. Peel the garlic and pass through a press. Open the jar of sprats and drain the liquid. To serve, wash the dill, dry it on paper towels, and separate the branches from the stem.
Нарежьте багет. Сварите яйцо вкрутую, остудите, почистите, нарежьте кружочками наискосок. Аналогичным способом нарежьте соленый огурец. Чеснок очистите, пропустите через пресс. Откройте банку со шпротами, слейте жидкость. Укроп для подачи вымойте, обсушите на бумажных полотенцах, отделите веточки от стебля.
Prepare toast. Place the baguette slices in a dry frying pan and fry over medium heat for 3-4 minutes on each side until golden brown.
Подготовьте тосты. Выложите кусочки багета на сухую сковороду и поджарьте на среднем огне по 3-4 минуты с каждой стороны до румяности.
Make a spread. Combine mayonnaise and garlic, stir, season with salt to taste.
Сделайте намазку. Соедините майонез и чеснок, перемешайте, приправьте солью по вкусу.
Assemble the toasts. Spread the baguette slices with spread, add a piece of egg, pickled cucumber and one sprat.
Соберите тосты. Намажьте ломтики багета намазкой, выложите по кусочку яйца, соленого огурца и одной шпроте.
Garnish toast with pickled cucumbers with dill before serving.
Тост с солеными огурцами перед подачей оформите зеленью укропа.