Pre-wash the strawberries and leave to dry. Prepare a frying pan for frying toast and a serving dish.
Предварительно помойте клубнику и оставьте сушиться. Приготовьте сковороду для обжаривания тостов и блюдо для подачи.
Prepare your ingredients. Cut the bun lengthwise in the middle to create “envelopes” for the filling. Slice the strawberries thinly, mix with sugar and leave for 5-7 minutes.
Подготовьте ингредиенты. Надрежьте булочку вдоль посередине, чтобы получились "конвертики" для начинки. Нарежьте тонко клубнику, смешайте с сахаром и оставьте на 5-7 минут.
Stuff the buns. Mix cream cheese and strawberry jam. Place the cheese and jam mixture inside the bun, followed by the sugared strawberries. Don't put too much filling so it won't fall out.
Начините булочки. Смешайте сливочный сыр и клубничный джем. Выложите внутрь булочки смесь из сыра и джема, а затем клубнику в сахаре. Не кладите слишком много начинки, чтобы она не выпадала.
Prepare some toast. Melt the butter in a frying pan and fry the toast for 2 minutes on each side over medium heat.
Приготовьте тосты. Растопите сливочное масло на сковороде и обжарьте тосты по 2 минуты с каждой стороны на среднем огне.
Serve toast with cream cheese and sprinkle with cinnamon.
Подавайте тосты со сливочным сыром, посыпав их корицей.