Wash the zucchini, remove the peel and seeds, grate, add salt, leave for 10 minutes, then squeeze out excess liquid. Thaw ground turkey in the refrigerator for 1 hour. Wash the chicken egg.
Кабачок помойте, удалите кожуру и семена, натрите на терке, посолите, оставьте на 10 минут, затем отожмите лишнюю жидкость. Фарш индейки разморозьте в холодильнике в течение 1 часа. Куриное яйцо помойте.
Prepare the filling. Mix the minced meat with zucchini, pepper, salt and egg. Form 2 flat patties the size of the bread. Fry the cutlets in vegetable oil over medium heat for 5 minutes on each side. After turning the cutlets over, place a slice of cheese on them.
Приготовьте начинку. Смешайте фарш с кабачком, перцем, солью и яйцом. Сформируйте 2 плоские котлеты по размеру хлеба. Обжарьте котлеты на растительном масле на среднем огне по 5 минут с каждой стороны. После того, как перевернете котлеты, положите на них по ломтику сыра.
Prepare some toast. Spread mustard on each piece of bread. Place the cutlet with cheese on the bread, cover with the second piece and press well. Fry the toast on both sides in the remaining vegetable oil for 2 minutes on each side.
Приготовьте тосты. Каждый кусок хлеба намажьте горчицей. На хлеб положите котлету с сыром, укройте вторым куском и хорошо прижмите. Обжарьте тосты с двух сторон на оставшемся растительном масле по 2 минуты с каждой стороны.
Serve the turkey toasts by cutting them diagonally and holding each toast together with a cherry tomato canapé pick.
Подавайте тосты с индейкой, разрезав их по диагонали и скрепив каждый тост пикой для канапе с помидоркой черри.