Cut off the crusts from the bread. Wash the eggs, whisk with salt and pepper. Wash and dry the parsley. Heat the frying pan.
С хлеба срежьте корки. Куриные яйца помойте, взбейте венчиком с солью и перцем. Петрушку помойте и обсушите. Разогрейте сковороду.
Form a toast. Place cheese on the bread, a slice of ham on the cheese, then cheese again and ham again, top with a slice of cheese and a second piece of bread. Press the toast well, trim off excess if necessary.
Сформируйте тост. На хлеб выложите сыр, на сыр — ломтик ветчины, затем снова сыр и снова ветчину, накройте сверху ломтиком сыра и вторым куском хлеба. Хорошо прижмите тост, обрежьте лишнее при необходимости.
Make some toast. Dip the toast into the beaten eggs on both sides so that the bread is soaked in the egg. Then roll the toast on all sides in breadcrumbs. Fry in vegetable oil over medium heat for 2 minutes on each side.
Пожарьте тост. Обмакните тост во взбитые яйца с двух сторон так, чтобы хлеб пропитался яйцом. Затем обваляйте тост со всех сторон в панировочных сухарях. Обжарьте на растительном масле на среднем огне по 2 минуты с каждой стороны.
Serve the toast with the ham, cut diagonally and garnish with a sprig of parsley.
Подавайте тост с ветчиной, разрезав его по диагонали и украсив веточкой петрушки.