Cut the bread into slices 1.5 cm thick. Wash and open the can of tuna, drain the liquid. Wash the parsley well and dry it, separate the leaves from the stem. Wash the bell pepper, remove the stem and seeds, and chop very finely.
Хлеб нарежьте на ломтики толщиной 1,5 см. Баночку тунца помойте и откройте, слейте жидкость. Петрушку хорошо помойте и обсушите, отделите листочки от стебля. Болгарский перец помойте, удалите плодоножку и семена, очень мелко покрошите.
Prepare the filling. Mash the tuna with a fork, mix with cottage cheese into a homogeneous mass. Add bell pepper, mix well. Let the filling sit for 5 minutes.
Приготовьте начинку. Тунец разомните вилкой, смешайте с творожным сыром в однородную массу. Добавьте болгарский перец, хорошо перемешайте. Дайте начинке 5 минут настояться.
Prepare some toast. Melt butter in a frying pan. Fry the bread over medium heat for 2 minutes on each side. Spread a thick layer of filling onto each piece.
Приготовьте тосты. Растопите на сковороде сливочное масло. Хлеб обжарьте на среднем огне по 2 минуты с каждой стороны. На каждый кусок толстым слоем намажьте начинку.
Serve the tuna toast, garnishing each piece with a parsley leaf.
Подавайте тосты с тунцом, украсив каждый кусок листиком петрушки.