Fire up the grill. It is important that it is clean, free of rust or plaque. Peel the garlic and pass through a press. Prepare your pastry brush.
Разожгите гриль. Важно, чтобы он был чистым, без ржавчины или налета. Чеснок почистите и пропустите через пресс. Подготовьте кулинарную кисть.
Prepare the bread. Mix sunflower oil with garlic, leave for 10 minutes so that the oil is saturated with garlic aroma. Grease the bread pieces with oil on both sides using a pastry brush.
Подготовьте хлеб. Подсолнечное масло смешайте с чесноком, оставьте на 10 минут, чтобы масло пропиталось чесночным ароматом. Куски хлеба смажьте маслом с двух сторон при помощи кулинарной кисти.
Make some toast. Place the bread on the hot grill and cook for 2 minutes on each side. It is better to turn the bread from one side to the other more often so that it does not burn.
Пожарьте тосты. Выложите хлеб на горячий гриль, обжаривайте по 2 минуты с каждой стороны. Лучше переворачивать хлеб почаще с одной стороны на другую, чтобы он не подгорел.
Serve the toasts with cheese or any other sauce.
Подавайте тосты, смазав их сырным или любым другим соусом.