If necessary, cut the toast into slices 1-1.5 cm thick. Peel the garlic and pass through a press. Grate the cheese on a fine grater. Preheat the oven to 190 degrees. Rinse the parsley and dry it, spreading it on a towel. Leave a few leaves for serving, chop the rest with a knife or blender.
При необходимости нарежьте тосты на ломтики толщиной 1-1,5 см. Чеснок очистите и пропустите через пресс. Сыр натрите на мелкой терке. Разогрейте духовку до 190 градусов. Петрушку ополосните, обсушите, разложив на полотенце. Оставьте несколько листочков для подачи, остальное измельчите с помощью ножа или блендера.
Prepare the bread slices. Rub one side of each piece of bread with minced garlic, salt and drizzle with olive oil using a pastry brush. Sprinkle the slices with finely chopped parsley on top.
Подготовьте ломтики хлеба. Одну сторону каждого куска хлеба натрите измельченным чесноком, солью и сбрызните оливковым маслом с помощью кулинарной кисти. Сверху посыпьте ломтики мелко нарезанной петрушкой.
Start baking toast. Grease the baking tray with oil or cover with baking paper. Place the baking sheet in the oven and bake the toast for 8-10 minutes at 200 degrees until golden brown.
Приступите к запеканию тостов. Противень смажьте маслом или накройте бумагой для выпечки. Поставьте противень в духовку и запекайте тосты 8-10 минут при температуре 200 градусов до золотистого цвета.
Serve the toast immediately after cooking, garnishing it with fresh herbs.
Подавайте тосты сразу после приготовления, украсив их свежей зеленью.