Wash the egg. Cut the bread into thin slices 1-1.5 cm thick. Rinse the greens, place on a towel and dry. Then finely chop with a knife, leaving one sprig for decoration. Prepare a baking sheet and parchment. Preheat the oven to maximum temperature (200-230 degrees). If possible, use the grill setting.
Помойте яйцо. Нарежьте хлеб тонкими ломтиками толщиной 1-1,5 см. Зелень ополосните, выложите на полотенце и обсушите. Затем мелко нарубите ножом, оставив одну веточку для украшения. Подготовьте противень и пергамент. Разогрейте духовку до максимальной температуры (200-230 градусов). При возможности используйте режим гриля.
Prepare the filling. Crumble the cheese in a bowl. Grind the cheese by pressing with a fork or a masher to puree. Then add the egg, chopped parsley and all the spices to the cheese: paprika, pepper, oregano and salt. Mix the ingredients until smooth.
Приготовьте начинку. Раскрошите сыр в миске. Измельчите сыр, надавливая вилкой или толкушкой для пюре. Затем добавьте к сыру яйцо, нарезанную петрушку и все специи: паприку, перец, орегано и соль. Перемешайте ингредиенты до однородного состояния.
Make some toast. Place parchment on a baking sheet. Lay out the pieces of bread, leaving a small distance between them. Place the cheese filling in a thick layer on top of the bread. Place the cheese toast in the preheated oven for 5-6 minutes, bake until golden brown.
Сделайте тосты. На противень уложите пергамент. Выкладывайте кусочки хлеба, оставляя между ними небольшое расстояние. Поверх хлеба положите сырную начинку толстым слоем. Поставьте сырные тосты в разогретую духовку на 5-6 минут, запекайте до золотистой корочки.
Serve the toast immediately after cooking. Garnish them with fresh parsley leaves.
Подавайте тосты сразу после приготовления. Украсьте их листочками свежей петрушки.