Wash the red hot pepper, remove seeds and stems, then finely chop. Wash the bell pepper, remove the stem and seeds, then bake in the oven at 200 degrees for 15 minutes, cool slightly and remove the skin. Grind the cheese in a blender. Wash the eggs. Wash the tomatoes and cut into slices. Wash the basil. Grease a baking tray with oil.
Красный жгучий перец помойте, очистите от семян и плодоножки, затем мелко нарежьте. Перец болгарский помойте, очистите от плодоножки и семян, затем запеките в духовке при температуре 200 градусов в течение 15 минут, слегка остудите и снимите кожицу. Брынзу измельчите в блендере. Яйца помойте. Помидоры помойте и нарежьте ломтиками. Помойте базилик. Противень смажьте маслом.
Season with bell pepper. Beat the eggs, add sour milk and cheese. Sprinkle bell pepper with salt and mix with hot red pepper. Place half the peppers on a baking sheet, sprinkle with parsley and olive oil, pour in half of the egg-cheese mixture.
Приправьте болгарский перец. Яйца взбейте, добавьте к ним кислое молоко и брынзу. Болгарский перец посыпьте солью и смешайте со жгучим красным перцем. На противень выложите половину перцев, посыпьте петрушкой и полейте оливковым маслом, налейте половину яично-сырной смеси.
Bake the moussaka. Preheat the oven to 200 degrees. Place the peppers again in a second layer and cover with the rest of the eggs and cheese. Place tomatoes on top. Bake the dish in the oven for 25 minutes.
Запеките мусаку. Разогрейте духовку до 200 градусов. Вторым слоем вновь выложите перцы и залейте остатком яиц с сыром. Выложите сверху помидоры. Запеките блюдо в духовке в течение 25 минут.
Place the finished moussaka on a plate, pour over the barbecue sauce and garnish with basil leaves.
Готовую мусаку выложите на тарелку, полейте соусом барбекю и украсьте листьями базилика.