Peel the potatoes, onions and cut into small cubes. Chop the cabbage and herbs as finely as possible.
Очистите картофель, лук и нарежьте мелкими кубиками. Как можно мельче нашинкуйте капусту и зелень.
Prepare the dough: sift flour into a deep bowl, add water, salt and knead the dough. Cover the bowl with cling film and refrigerate for 60 minutes.
Приготовьте тесто: в глубокую миску просейте муку, добавьте воду, соль и вымешайте тесто. Накройте миску пищевой пленкой и отправьте в холодильник на 60 минут.
Prepare the filling: combine the minced meat with potatoes, onions and cabbage, add tomato sauce, salt, herbs and mix.
Приготовьте начинку: соедините фарш с картофелем, луком и капустой, добавьте томатный соус, соль, зелень и перемешайте.
Roll the dough into a sausage and cut into equal parts. Roll each part into a flat cake 2 mm thick. Place 1 tbsp in the middle of each cake. l. fillings and form manti.
Скатайте тесто колбаской и нарежьте равными частями. Раскатайте каждую часть в лепешку толщиной 2 мм. На середину каждой лепешки выложите по 1 ст. л. начинки и сформируйте манты.
Place the manti in a frying pan with heated vegetable oil and fry them. Then add a glass of water and cook covered for 25 minutes.
Выложите манты на сковороду с разогретым растительным маслом и обжарьте их. Затем залейте стаканом воды и готовьте под крышкой в течение 25 минут.
Serve manti with garlic, sour cream or tomato sauce.
Подавайте манты с чесночным, сметанным или томатным соусом.