Wash the pumpkin and cut it into slices about 1 cm thick, peel it. Wash the beef and cut into small cubes. Peel the onions and chop them. Wash the rice and cook until half cooked. Wash and dry the greens for serving and chop finely. Also, for cooking, take a baking sheet, foil, parchment paper, a baking dish and a frying pan.
Тыкву помойте и разрежьте на ломтики толщиной около 1 см, очистите от кожуры. Говядину помойте и нарежьте небольшими кубиками. Репчатый лук очистите, измельчите. Рис промойте и сварите до полуготовности. Зелень для подачи промойте и обсушите, мелко порубите. Также для приготовления возьмите противень, фольгу, пергаментную бумагу, форму для запекания и сковороду.
Prepare your ingredients. Place the chopped pumpkin on a baking sheet lined with parchment paper. Bake the vegetable for 15 minutes at 180 degrees. At this time, melt a little butter in a frying pan, add the beef and fry it until golden brown. After this, pour 100 ml of water into the frying pan, cover it with a lid and simmer the meat for 40 minutes over medium heat. Fry the chopped onion in a separate pan in melted butter until translucent.
Подготовьте ингредиенты. Нарезанную тыкву выложите на противень, застеленный пергаментной бумагой. Запеките овощ 15 минут при температуре 180 градусов. В это время растопите на сковороде немного масла, выложите говядину и обжарьте ее до румяной корочки. После этого влейте в сковороду 100 мл воды, накройте ее крышкой и тушите мясо 40 минут на среднем огне. Нарезанный лук обжарьте в отдельной сковороде на топленом масле до прозрачности.
Assemble the dish. Place the rice in a deep bowl. Add meat and onions there, mix thoroughly. Season the curry mixture with salt and pepper and stir thoroughly again. Grease the pan with a small amount of oil and place half of the pumpkin slices. After this, add a layer of meat filling. Scatter the remaining squash on top. Pour a glass of water into the mold and cover it with foil. Place the dish in the oven for 40 minutes at 180 degrees. After 30 minutes, remove the foil.
Соберите блюдо. Рис переложите в глубокую миску. Туда же добавьте мясо и лук, тщательно перемешайте. Приправьте смесь карри, солью и перцем, еще раз тщательно перемешайте. Форму смажьте небольшим количеством масла, выложите половину ломтиков тыквы. После этого выложите слой мясной начинки. Сверху распределите оставшуюся тыкву. Влейте в форму стакан воды и накройте ее фольгой. Поставьте блюдо в духовку на 40 минут при температуре 180 градусов. Спустя 30 минут фольгу уберите.
Serve the dish in portions on beautiful plates. Use chopped herbs as a decoration: sprinkle each piece with it.
Подавайте блюдо порционно на красивых тарелках. В качестве украшения используйте рубленую зелень: посыпьте ею каждый кусочек.