Defrost the dough and chop the onion, beat the egg. Preheat the oven to 180°C.
Разморозьте тесто и измельчите лук, взбейте яйцо. Разогрейте духовку до 180°C.
In a frying pan with heated oil, fry the onion until golden brown. Then add the minced meat, fry it until cooked and add salt.
На сковороде с разогретым маслом обжарьте лук до золотистого цвета. Затем добавьте фарш, обжарьте его до готовности и посолите.
Cut the dough into equal sized rectangles and roll into squares. Place the filling in the middle of each, pinch the edges tightly, covering the middle (you should get a boat shape). Place a cube of butter on top of the filling.
Разрежьте тесто на прямоугольники одинакового размера и раскатайте в квадраты. На середину каждого выложите начинку, плотно защипните края, на закрывая середину (должна получиться форма лодочек). На начинку выложите по кубику сливочного масла.
Cover a baking sheet with parchment, place the pieces on it, brush with beaten egg and place in a preheated oven for 15 minutes.
Застелите противень пергаментом, выложите на него заготовки, смажьте взбитым яйцом и отправьте в разогретую духовку на 15 минут.