Wash the meat, cut into medium pieces, lightly beat. Wash, peel, cut into rings the eggplants, tomatoes and zucchini, wash the cabbage and cut into strips. Peel, wash and chop the onion. Rinse the dill and parsley and chop finely.
Мясо помойте, нарежьте средними кусочками, слегка отбейте. Баклажаны, помидоры и кабачки помойте, почистите, нарежьте колечками, капусту помойте и нарежьте соломкой. Лук репчатый почистите, помойте и измельчите. Укроп и петрушку ополосните, мелко порежьте.
Prepare the spices. Mix salt, dried garlic, red and black pepper in a container.
Подготовьте специи. Смешайте в емкости соль, сушеный чеснок, красный и черный перец.
Bake moussaka with vegetables. Take a deep mold and grease the inside well with butter. Place eggplants, onions, cabbage, tomatoes, zucchini, and meat on top. Then repeat the sequence. The last layer should be zucchini. After every 2 layers, sprinkle the food with salt and spices (especially meat) and sprinkle with sunflower oil. Fill with sour cream. Cook in the oven at 180 degrees for 1 hour.
Запеките мусаку с овощами. Возьмите глубокую форму и хорошо смажьте изнутри сливочным маслом. Выложите баклажаны, сверху лук, капусту, помидоры, кабачки, мясо. Затем повторите последовательность. Последним слоем должны быть кабачки. Через каждые 2 слоя пересыпайте продукты солью со специями (особенно мясо) и сбрызгивайте подсолнечным маслом. Залейте сметаной. Готовьте в духовке при 180 градусах 1 час.
Sprinkle the moussaka with vegetables with dill and parsley and serve.
Посыпьте мусаку с овощами зеленью укропа и петрушки и подавайте к столу.