Cut the meat and beat it as thin as possible, peel and grate the garlic.
Нарежьте мясо и как можно тоньше отбейте, очистите и натрите и чеснок.
Mix garlic with 75 g of sour cream, brush each piece of meat on both sides with the resulting mixture and place in the refrigerator for 10 minutes.
Чеснок смешайте с 75 г сметаны, смажьте каждый кусок мяса с обеих сторон получившейся смесью и отправьте в холодильник на 10 минут.
In a frying pan with heated oil, fry the onions and champignons until golden brown, add flour, the remaining sour cream, salt and mix the mixture thoroughly. After 1 minute, remove from heat.
На сковороде с разогретым маслом обжарьте лук и шампиньоны до золотистой корочки, добавьте муку, оставшуюся сметану, соль и хорошенько перемешайте смесь. Через 1 минуту снимите с огня.
Spread the filling over the surface of the meat and form into rolls. Place the pieces in a baking dish and place in a preheated oven for 50 minutes. 5 minutes before cooking, sprinkle with cheese.
Распределите начинку по поверхности мяса и сформируйте рулетики. Выложите заготовки в форму для запекания и отправьте в разогретую духовку на 50 минут. За 5 минут до готовности посыпьте сыром.
Serve meatloaf with your favorite side dish.
Подавайте мясные рулетики с любимым гарниром.