Wash the chicken eggs. Peel the onion and cut into four parts. Wash and peel the carrots. Wash the cabbage and parsley and dry on paper towels. Finely chop the parsley.
Куриные яйца помойте. Лук почистите, нарежьте на четыре части. Морковь помойте и почистите. Капусту и петрушку вымойте и обсушите на бумажных полотенцах. Петрушку мелко нарежьте.
Prepare the minced meat. Grind the onions and carrots using a grater, meat grinder or blender. Add to meat, stir. Salt and pepper. Fry the minced meat in a frying pan with oil for 5-7 minutes. Cool. Add raw eggs and 1 tbsp. l. sour cream. Stir.
Подготовьте фарш. Измельчите лук и морковь на терке, мясорубке или в блендере. Добавьте к мясу, перемешайте. Посолите, поперчите. Обжарьте фарш на сковороде с маслом 5-7 минут. Остудите. Добавьте сырые яйца и 1 ст. л. сметаны. Перемешайте.
Boil the cabbage. Pour water into the pan and bring to a boil. Place the cabbage leaves without disturbing their shape and cook for 5 minutes until softened. Cool.
Сварите капусту. Влейте в кастрюлю воду и доведите до кипения. Выложите капустные листья, не нарушая их форму, варите 5 минут до размягчения. Остудите.
Prepare moussaka with minced meat. Grease the mold with lard. Add cabbage leaves, then minced meat. Pour in the remaining sour cream. Sprinkle with breadcrumbs and bake at 180 degrees for 30-35 minutes.
Приготовьте мусаку с мясным фаршем. Форму смажьте салом. Выложите капустные листья, затем мясной фарш. Залейте оставшейся сметаной. Посыпьте панировочными сухарями и запекайте при 180 градусах 30-35 минут.
Cut the finished moussaka with minced meat into pieces and serve with sour cream and herbs.
Готовую мусаку с мясным фаршем нарежьте на кусочки, подавайте со сметаной и зеленью.