Boil the rice first. Wash and peel vegetables and fruits. Peel and wash the ginger, grate it on a fine grater. Wash the lime and squeeze the juice out of it. Wash and chop the cilantro for serving.
Предварительно отварите рис. Помойте и очистите овощи и фрукты. Очистите и помойте имбирь, натрите его на мелкой терке. Помойте лайм и выдавите из него сок. Кинзу для подачи помойте и порубите.
Prepare your ingredients. Chop the onion, garlic and chili pepper finely, and the quince and mango into cubes. Heat sunflower oil in a frying pan and add chopped onions, garlic and chili peppers. Fry them for 30 seconds.
Подготовьте ингредиенты. Лук, чеснок и перец чили нарежьте мелко, а айву и манго — кубиками. Разогрейте подсолнечное масло на сковороде и выложите в нее нарезанный лук, чеснок и перец чили. Обжарьте их в течение 30 секунд.
Prepare the dish. Place the chopped mango and quince pulp in the pan. Fry for another 2 minutes. Add rice, grated ginger root, cane sugar, sesame oil, soy sauce, chili sauce and lime juice. Fry for another 3 minutes, stirring constantly.
Приготовьте блюдо. Выложите на сковороду нарезанную мякоть манго и айвы. Жарьте еще 2 минуты. Добавьте рис, тертый корень имбиря, тростниковый сахар, кунжутное масло, соевый соус, соус чили и сок лайма. Жарьте еще 3 минуты, постоянно помешивая.
Garnish rice with quince and mango with finely chopped cilantro.
Рис с айвой и манго украсьте мелко нарезанной кинзой.