Thaw and wash the duck legs. Wash the cranberries and quinces. Remove the core from the quince and cut the pulp into slices. Melt the honey in the microwave if it is too sugary. To serve, wash and finely chop the cilantro.
Разморозьте и помойте утиные окорока. Помойте клюкву и айву. Удалите сердцевину из айвы и нарежьте мякоть дольками. Растопите мед в микроволновой печи, если он сильно засахарился. Кинзу для подачи помойте и мелко порежьте.
Bake the hams. Grease a baking sheet with oil and season the legs with salt and pepper. Place them on a baking sheet. Place quince slices between the legs and sprinkle with cranberries. Place in the oven for 60 minutes at 200 degrees. After this, take out the baking sheet, turn the hams over to the other side and bake for another 60 minutes.
Запеките окорока. Смажьте противень маслом, окорочка посолите и поперчите. Выложите их на противень. Разложите ломтики айвы между окорочками и посыпьте клюквой. Поставьте в духовку на 60 минут при температуре 200 градусов. После этого достаньте противень, переверните окорока на другую сторону и поставьте запекаться еще на 60 минут.
Allow the dish to crust. Mix honey with a tablespoon of duck fat taken from a baking sheet. Coat the hams and quinces with this mixture and place the dish in the oven on the grill for 7 minutes.
Дайте блюду покрыться корочкой. Смешайте мед со столовой ложкой взятого из противня утиного жира. Обмажьте окорока и айву этой смесью и поставьте блюдо в духовку на режим "гриль" на 7 минут.
Garnish the dish with finely chopped cilantro.
Украсьте блюдо мелко нарубленной кинзой.