Defrost the cherries and rinse them, let the water drain. Wash the quince and cut out the seed box from it.
Разморозьте вишню и промойте ее, дайте стечь воде. Помойте айву и вырежьте из нее семенную коробку.
Prepare the quince. Cut the quince into small slices. Pour water into a saucepan and boil.
Подготовьте айву. Нарежьте айву небольшими дольками. Налейте воду в кастрюлю и вскипятите.
Cook compote. Place quince in boiling water and cook for 10 minutes. Then add cherries and sugar. Cook for another 10 minutes. Then let the compote cool for 30 minutes.
Сварите компот. В кипящую воду выложите айву и варите в течение 10 минут. После чего добавьте вишню и сахар. Варите еще 10 минут. Затем дайте компоту остыть в течение 30 минут.
It is better to serve quince and cherry compote with a delicious cake.
Подавать компот из айвы с вишней лучше с вкусным пирожным.