Rinse the turkey fillet, dry it with a paper towel or napkin, then cut into large pieces. Place the prunes in a plate, fill it with hot water and leave for 10 minutes. Wash the quince, dry it and remove the peel and seeds. After this, cut the fruit lengthwise into small slices. To serve, rinse the parsley and separate the leaves from the branches. From the tools, take a frying pan and a baking dish. Also prepare foil.
Филе индейки промойте, обсушите бумажным полотенцем или салфеткой, после чего нарежьте крупными кусочками. Чернослив поместите в тарелку, залейте его горячей водой и оставьте на 10 минут. Айву промойте, обсушите и очистите от кожуры и семян. После этого нарежьте фрукт вдоль на небольшие дольки. Петрушку для подачи сполосните, отделите листья от веточек. Из инструментов возьмите сковороду и форму для запекания. Также подготовьте фольгу.
Prepare the meat. Season the chopped fillet with salt and pepper. Peel the garlic and press lightly with the handle of a knife. Heat olive oil in a frying pan, add garlic, lightly fry. Then place the turkey pieces in the frying pan and fry them on both sides until golden brown. Place the finished fillet in a baking dish.
Подготовьте мясо. Нарезанное филе посолите и поперчите. Чеснок очистите и слегка придавите рукояткой ножа. На сковороде разогрейте оливковое масло, выложите чеснок, слегка обжарьте. Затем положите на сковороду кусочки индейки, обжарьте их с двух сторон до золотистой корочки. Готовое филе переложите в форму для запекания.
Prepare the quince. Melt butter in a frying pan. After this, lay out the pre-chopped quince. Fry the fruit until golden brown. When the quince is ready, transfer it to the turkey.
Приготовьте айву. На сковороде растопите сливочное масло. После этого выложите предварительно нарезанную айву. Обжарьте фрукт до появления румяной корочки. Когда айва будет готова, переложите ее к индейке.
Send the dish to bake. Preheat the oven to 180 degrees. Dry the prunes with a paper towel and add to the meat and quince. Pour white wine over the ingredients in the pan. Then cover the pan with foil and place it in the oven for 40-50 minutes. After the time has passed, remove the foil and leave the dish in the oven until an appetizing golden brown color appears.
Отправьте блюдо запекаться. Духовку разогрейте до 180 градусов. Чернослив обсушите бумажным полотенцем, добавьте к мясу и айве. Полейте ингредиенты в форме белым вином. Затем накройте форму фольгой и отправьте ее в духовку на 40-50 минут. По истечении времени уберите фольгу и оставьте блюдо в духовке до появления аппетитного румяного цвета.
Serve the appetizing quince with turkey in portions. Pour the juice left over from the meat over the dish. Use fresh parsley leaves as a garnish.
Аппетитную айву с индейкой подавайте порционно. Полейте блюдо соком, который остался от мяса. В качестве украшения используйте листья свежей петрушки.