Prepare the quince in advance. Rinse and dry the fruit. Pour some water into the pan and bring it to a boil. Immerse the quince in it for 5-10 minutes. Then cut off one third of the fruit, remove the pulp and seeds, leaving the shell. Wash the onions, peel and finely chop. Using the tools, prepare a baking dish.
Подготовьте айву заранее. Промойте и обсушите фрукт. В кастрюлю налейте немного воды, доведите ее до кипения. Погрузите в нее айву на 5-10 минут. Затем срежьте у фрукта одну треть, удалите мякоть и семена, оставляя оболочку. Репчатый лук промойте, очистите и мелко нарежьте. Из инструментов подготовьте форму для запекания.
Prepare the filling. Pour some vegetable oil into a frying pan and heat it up. Then add the minced meat and fry it for 5-7 minutes. Add onion to the pan and wait until it becomes soft. Pour wine into the ingredients, add pine nuts, salt and pepper, and stir. Simmer the mixture over medium heat for another 5 minutes, then remove from the stove.
Подготовьте начинку. На сковороду налейте немного растительного масла, разогрейте. Затем выложите фарш и обжаривайте его 5-7 минут. Добавьте в сковороду лук, дождитесь, когда он станет мягким. Влейте к ингредиентам вино, добавьте кедровые орехи, посолите и поперчите, перемешайте. Тушите смесь на среднем огне еще 5 минут, после чего уберите с плиты.
Bake the dish. Preheat the oven to 180 degrees. At this time, fill the prepared quince with meat filling and cover with the cut off top. Transfer the fruit to a baking dish and place in the oven for 40 minutes.
Запеките блюдо. Заранее включите духовку разогреваться до 180 градусов. В это время заполните подготовленную айву мясной начинкой и накройте срезанной верхушкой. Переложите фрукт в форму для запекания и отправьте в духовку на 40 минут.
Serve quince with turkey mince in portions as a main dish. If desired, add a side dish: light salad, potatoes or rice.
Подавайте айву с фаршем индейки порционно в качестве основного блюда. По желанию добавьте гарнир: легкий салат, картофель или рис.