Recipes / Pizza dough with milk Тесто для пиццы на молоке
The main rule for the perfect pizza dough with milk is to knead it well. Make sure your dry yeast dough is warm or at room temperature. Knead it until it becomes elastic and begins to stretch well - then your pizza will be soft and a little crispy.
Главный секрет идеального молочного теста для пиццы — тщательно его вымесить. Следите, чтобы тесто на сухих дрожжах было тёплым или комнатной температуры. Месите до эластичности и хорошей тягучести — тогда корж получится мягким с лёгкой хрустящей корочкой.
Steps / Шаги:
Warm the milk.
Подогрейте молоко.
Dissolve the yeast in warm milk, add sugar, flour, egg, salt, vegetable oil and knead the dough.
Растворите дрожжи в теплом молоке, добавьте сахар, муку, яйцо, соль, растительное масло и замесите тесто.
Leave the dough in a warm place for 60 minutes and then use.
Оставьте тесто в теплом месте на 60 минут, а затем используйте.