Rinse the quince, dry it, cut it in half and remove the pulp and seeds, leaving only the walls about 1 cm thick. Also rinse the meat and dry it with paper towels. Cut the meat into small pieces, then pass them through a meat grinder. Rinse the onion and herbs with water, peel and finely chop. Grate the cheese and chop the garlic. Also, for cooking, take a baking sheet and parchment paper.
Айву промойте, обсушите, разрежьте пополам и удалите мякоть и семена, оставляя только стенки толщиной около 1 см. Мясо также промойте и обсушите с помощью бумажных полотенец. Нарежьте мясо небольшими кусочками, после чего пропустите их через мясорубку. Лук и зелень сполосните водой, очистите от шелухи и мелко нарежьте. Сыр натрите на терке, чеснок порубите. Также для приготовления возьмите противень и пергаментную бумагу.
Prepare the minced meat. Season the minced meat with salt and pepper and mix thoroughly. Mix with onion, garlic, herbs. Mix the ingredients thoroughly, then tightly fill the quince “basket” with minced meat.
Приготовьте фарш. Пропущенный через мясорубку фарш посолите и поперчите, тщательно перемешайте. Смешайте с луком, чесноком, зеленью. Тщательно перемешайте ингредиенты, после чего плотно наполните фаршем «корзинку» из айвы.
Send the dish to bake. Turn on the oven to preheat to 200 degrees. Line a baking sheet with a sheet of parchment paper and grease it with a small amount of vegetable oil. Place the stuffed quince. Send the dish to bake for 15-20 minutes.
Отправьте блюдо запекаться. Включите духовку разогреваться до 200 градусов. Противень застелите листом пергаментной бумаги, смажьте его небольшим количеством растительного масла. Выложите фаршированную айву. Отправьте блюдо запекаться на 15-20 минут.
Finish cooking. Mix sour cream and cream. Remove the quince from the oven and pour over the cream and sour cream mixture. Reduce the temperature to 170-180 degrees and bake the dish for another 20-30 minutes. 5 minutes before readiness, sprinkle the quince with grated cheese.
Завершите приготовление. Смешайте сметану и сливки. Достаньте айву из духовки и полейте сливочно-сметанной смесью. Убавьте температуру до 170-180 градусов и запекайте блюдо еще 20-30 минут. За 5 минут до готовности посыпьте айву тертым сыром.
Serve quince stuffed with homemade minced meat immediately after cooking. Complete the dish with your favorite sauce.
Подавайте фаршированную домашним фаршем айву сразу после приготовления. Дополните блюдо любимым соусом.