Remove the top leaves of the cabbage and cut out the stalk. Wash the quince with a soft brush and cut out the core. Peel the carrots. Chop the cabbage into thin strips. Grind the quince and carrots using a large-mesh grater. Wash and chop the green onions for serving.
У капусты снимите верхние листы, вырежьте кочерыжку. Айву вымойте мягкой щеткой, вырежьте сердцевину. Морковь почистите. Капусту нашинкуйте тонкими полосками. Айву и морковь измельчите при помощи терки с крупными ячейками. Зеленый лук для подачи вымойте, измельчите.
Prepare the cabbage for pickling. In a deep bowl, combine cabbage, quince and carrots, add salt and sugar. Mix well and remember with your hands, the cabbage should reduce in volume and release juice.
Подготовьте капусту к засолке. В глубокой миске соедините капусту, айву и морковь, добавьте соль и сахар. Хорошо смешайте и помните руками, капуста должна уменьшиться в объеме и дать сок.
Salt the cabbage with quince. Transfer the workpiece into a jar, crush it, and cover with gauze. Keep at room temperature for 3 days. Puncture the contents of the jar 3-4 times daily to release the resulting gases. Then cover the container with a plastic lid and place it in the refrigerator.
Засолите капусту с айвой. Переложите заготовку в банку, примните, накройте марлей. Выдержите при комнатной температуре 3 дня. Ежедневно по 3-4 раза прокалывайте содержимое банки, чтобы выпустить образующиеся газы. Затем закройте емкость пластмассовой крышкой и поставьте в холодильник.
Place cabbage and quince in a deep bowl, pour over vegetable oil, sprinkle with chopped green onions.
Капусту с айвой выложите в глубокую пиалу, полейте растительным маслом, посыпьте измельченным зеленым луком.