Prepare ingredients for vanilla sugar ice cream. Cool the cream. Separate the whites from the yolks.
Подготовьте продукты для пломбира с ванильным сахаром. Сливки охладите. Белки отделите от желтков.
Make the custard mixture. Combine milk with sugar, including vanilla. Bring to a boil. Cool. Add the yolks and mix. Place the mixture in a water bath. Cook, stirring constantly, until the mixture resembles condensed milk.
Сделайте заварную смесь. Соедините молоко с сахаром, в том числе ванильным. Доведите до кипения. Остудите. Добавьте желтки, перемешайте. Поставьте массу на водяную баню. Варите, постоянно помешивая, пока смесь не станет похожа на сгущенку.
Prepare ice cream with vanilla sugar. Whip the cream to stiff peaks. Add custard mixture and cocoa, stir. Place in a freezer container and place in the freezer for 4-5 hours. Stir the mixture every hour to prevent it from crystallizing.
Приготовьте пломбир с ванильным сахаром. Взбейте сливки до плотных пиков. Добавьте заварную массу и какао, перемешайте. Выложите в емкость для заморозки и уберите в морозилку на 4-5 часов. Каждый час перемешивайте массу, чтобы она не кристаллизировалась.
Place the ice cream with vanilla sugar among the bowls and serve the treat.
Разложите пломбир с ванильным сахаром по креманкам и подавайте угощение.