Rinse the eggs and kiwi thoroughly and dry using napkins or paper towels. Peel the fruits. Prepare a mixer, blender and freezer pan. Grate the chocolate bar on a fine grater.
Яйца и киви тщательно промойте и обсушите, используя для этого салфетки или бумажные полотенца. Фрукты очистите от кожуры. Приготовьте миксер, блендер и форму для заморозки. Плитку шоколада натрите на мелкой терке.
Prepare your ingredients. Break the eggs into a deep bowl. Add sugar and powdered sugar there and beat everything until thick foam. Pour the cream into a separate container and beat it with a mixer until stiff peaks form. Cut the peeled kiwi fruits into pieces, then transfer them to a blender bowl and puree them, leaving small pieces.
Подготовьте ингредиенты. Яйца разбейте в глубокую миску. Туда же добавьте сахар и сахарную пудру и взбейте все до густой пены. В отдельную емкость влейте сливки, взбейте их миксером до крепких пиков. Очищенные плоды киви нарежьте кусочками, после чего переложите их в чашу блендера и измельчите в пюре, оставляя маленькие кусочки.
Prepare the ice cream. Combine the egg mixture with whipped cream and fruit puree, mix thoroughly to form a homogeneous mass. Transfer the finished base into a form for freezing. Place the dessert in the freezer for at least 5 hours.
Приготовьте пломбир. Яичную смесь соедините со взбитыми сливками и фруктовым пюре, тщательно перемешайте, чтобы образовалась однородная масса. Готовую основу переложите в форму для заморозки. Отправьте десерт в морозилку минимум на 5 часов.
Serve the delicious kiwi ice cream in portions in bowls. To make the dish look more beautiful, sprinkle it with chocolate chips.
Аппетитный пломбир с киви подавайте порционно в креманках. Чтобы блюдо смотрелось красивее, посыпьте его шоколадной крошкой.