Prepare ingredients for cream cheese ice cream. Wash the berries and dry them. Cool the cream.
Подготовьте продукты для пломбира с творожным сыром. Ягоды помойте, обсушите. Сливки охладите.
Make the berry mixture. Puree the fruits in a blender with 1 tbsp. l. powdered sugar. Beat curd cheese with 2 tbsp. l. powder until smooth. Add berry puree. Whisk again.
Сделайте ягодную смесь. Пюрируйте плоды в блендере с 1 ст. л. сахарной пудры. Творожный сыр взбейте с 2 ст. л. пудры до однородной массы. Добавьте ягодное пюре. Еще раз взбейте.
Prepare the ice cream. Whip the cream at low speed until bubbles appear. Add 3 tbsp. l. powdered sugar. Beat again until thick. Combine berry mixture with whipped cream. Mix with a whisk. Place mixture into ice cream cups or container. Refrigerate for 3-5 hours.
Приготовьте пломбир. Взбейте сливки на небольшой скорости до появления пузырьков. Всыпьте 3 ст. л. сахарной пудры. Еще раз взбейте до густоты. Соедините ягодную смесь со взбитыми сливками. Перемешайте венчиком. Выложите массу в стаканчики для мороженого или контейнер. Уберите в холод на 3-5 часов.
Serve the finished ice cream with curd cheese in ice cream cups or in the form of balls in ice cream bowls.
Готовый пломбир с творожным сыром подавайте в стаканчиках для мороженого или в виде шариков в креманках.