To break up lumps in the cottage cheese and mix the ice cream well, prepare a blender in advance. Rinse and peel the banana. To whip condensed milk, prepare a bowl and mixer.
Чтобы разбить комочки в твороге и хорошо перемешать пломбир, заранее подготовьте блендер. Банан ополосните и очистите от кожуры. Для того, чтобы взбить сгущенное молоко, подготовьте миску и миксер.
Beat cottage cheese with banana. Place the cottage cheese and banana in a blender bowl and blend at medium speed until they turn into a homogeneous mass.
Взбейте творог с бананом. Творог и банан выложите в чашу блендера и перебейте на средних оборотах так, чтобы они превратились в однородную массу.
Whisk the condensed milk. Pour condensed milk into a deep bowl, add cream and beat with a mixer at high speed until the mixture increases in volume and lightens a little.
Взбейте сгущенку. В глубокую миску вылейте сгущенное молоко, добавьте сливки и взбейте миксером на высоких оборотах, чтобы смесь увеличилась в объеме и немного посветлела.
Prepare the ice cream. Carefully add cottage cheese and banana to the whipped condensed milk and cream, mix well until smooth. Place the curd ice cream in a container, close the lid and put it in the freezer for 3 hours. Every 30 minutes, take out the ice cream and stir it so that there are no ice crystals in it.
Приготовьте пломбир. К взбитому сгущенному молоку и сливкам аккуратно добавьте творог с бананом, хорошо перемешайте до однородности. Творожное мороженое переложите в контейнер, закройте крышкой и уберите в морозилку на 3 часа. Каждые 30 минут доставайте пломбир и перемешивайте, чтобы в нем не было кристалликов льда.
Place the curd ice cream into ice cream bowls using a special ice cream scoop and sprinkle each ice cream ball with a little chocolate chips.
Творожный пломбир переложите в креманки с помощью специальной ложечки для мороженого и каждый шарик пломбира немного посыпьте шоколадной крошкой.