Treat the eggs with a 3% soda solution and wash. Separate the yolks from the whites. Refrigerate the cream in advance. Drain syrup from canned apricots to serve. Wash and dry the mint. Prepare your mixer and cling film.
Яйца обработайте 3%-ным раствором соды и помойте. Отделите желтки от белков. Заранее охладите сливки. С консервированного абрикоса для подачи слейте сироп. Мяту промойте и просушите. Подготовьте миксер и пищевую пленку.
Mix all ingredients. Grind the yolks with sugar and vanilla sugar. Add starch to the mixture, stir until smooth. While stirring, gradually add milk to the mixture and stir. Place the mixture in the microwave oven at maximum power for 5 minutes. Every minute, remove the bowl and stir the mixture.
Смешайте все ингредиенты. Разотрите желтки с сахаром и ванильным сахаром. К смеси добавьте крахмал, перемешайте до однородности. Помешивая, постепенно введите в смесь молоко и размешайте. Поставьте смесь в СВЧ-печь на максимальную мощность на 5 минут. Каждую минуту вынимайте миску и перемешивайте смесь.
Freeze the ice cream. Remove the bowl from the microwave, cover the surface of the mixture with cling film and cool completely. Whip the cold cream to stiff peaks and add it to the cooled egg-milk mixture. Transfer the mixture to a container and freeze for 2 hours.
Заморозьте пломбир. Достаньте миску из СВЧ-печи, застелите ее по поверхности смеси пищевой пленкой и полностью охладите. Взбейте холодные сливки до пиков и добавьте их в остывшую яично-молочную массу. Переложите смесь в контейнер и заморозьте в течение 2 часов.
Place the ice cream in a bowl, garnish with canned apricots and mint leaves.
Выложите пломбир в креманку, украсьте консервированными абрикосами и листьями мяты.