Wash the radish, peel and cut off the ends. Wash the apples and quince, dry, peel and core. Divide one apple in half, cut half into slices for decoration. Wash and dry the parsley. Wash the dried apricots, soak in boiling water for 30 minutes and drain the liquid, then cut the dried apricots into several pieces.
Редьку помойте, очистите от кожуры и отрежьте кончики. Яблоки и айву помойте, обсушите, очистите от кожуры и сердцевины. Одно яблоко разделите пополам, половину нарежьте дольками для украшения. Петрушку помойте и просушите. Курагу помойте, замочите в кипятке на 30 минут и слейте жидкость, затем нарежьте курагу на несколько кусочков.
Chop ingredients for salad. Grate the radish and quince on a coarse grater. Grate the apple on a fine grater. Finely chop the parsley.
Измельчите продукты для салата. Редьку и айву натрите на крупной терке. Яблоко натрите на мелкой терке. Петрушку мелко порубите.
Mix the ingredients and dress the salad. Place the ingredients in a salad bowl, mix, season with salt and olive oil.
Смешайте ингредиенты и заправьте салат. Выложите продукты в салатник, перемешайте, заправьте солью и оливковым маслом.
Place a gravy boat with honey in the middle of a large wide-brimmed plate. Place the prepared salad around, arrange apple slices and pieces of dried apricots.
На середину большой тарелки с широкими полями поставьте соусницу с медом. Вокруг выложите готовый салат, разложите дольки яблока и кусочки кураги.