Lay out all the ingredients for the filling. Preheat the oven to 180 degrees in advance.
Выложите все ингредиенты для начинки. Заранее разогрейте духовку до 180 градусов.
Mix warm milk with yeast and let it disperse. Next add eggs, sugar, salt, warm butter. Add flour and knead the dough.
Теплое молоко смешайте с дрожжами и дайте им разойтись. Далее добавьте яйца, сахар, соль, теплое масло. Подсыпьте муку и замешайте тесто.
Cover with a towel and put in a warm place for an hour.
Накройте полотенцем и уберите на час в теплое место.
In a suitable size container, beat the raspberries, sugar and starch with a mixer.
В подходящей по размеру емкости взбейте миксером малину, сахар и крахмалом.
Roll out the dough into 2 ovals and brush with the raspberry-sugar mixture, leaving a small free edge.
Раскатайте тесто в 2 овала и смажьте смесью из малины и сахара, оставляя небольшой свободный край.
Bring the edges of the dough together, enclosing the filling inside. Carefully wrap the tubes in a “snail” spiral.
Соедините края теста, закрыв начинку внутри. Аккуратно заверните трубочки по спирали «улитку».
Bake the finished snail for 30 minutes in an oven preheated to 180 degrees. Bon appetit.
Готовую улитку выпекайте 30 минут в предварительно разогретой до 180 градусов духовке. Приятного аппетита.
Sprinkle the finished baked goods with powdered sugar.
Посыпьте готовую выпечку сахарной пудрой.