Lay out all the ingredients for the filling. Preheat the oven to 180 degrees in advance.
Выложите все ингредиенты для начинки. Заранее разогрейте духовку до 180 градусов.
Mix warm milk with yeast and let it disperse. Next add eggs, sugar, salt, warm butter. Add flour and knead the dough. Cover with a towel and put in a warm place for an hour.
Теплое молоко смешайте с дрожжами и дайте им разойтись. Далее добавьте яйца, сахар, соль, теплое масло. Подсыпьте муку и замешайте тесто. Накройте полотенцем и уберите на час в теплое место.
In a suitable size container, beat the ricotta with raspberry jam and starch with a mixer.
В подходящей по размеру емкости взбейте миксером рикотту с малиновым джемом и крахмалом.
Chop the pistachios.
Измельчите фисташки.
Roll out the dough into a sheet and brush with the raspberry jam and ricotta mixture, leaving a small free edge.
Раскатайте тесто в пласт и смажьте смесью из малинового джема и рикотты, оставляя небольшой свободный край.
Roll the dough into a roll and cut into equal parts.
Скатайте тесто в рулет и нарежьте на равные части.
Grease a baking dish with butter and place the sliced buns.
Форму для выпечки смажьте сливочным маслом и выложите нарезанные булочки.
Sprinkle the buns with chopped pistachio crumbs and bake for 30 minutes in an oven preheated to 180 degrees. Bon appetit.
Посыпьте булочки измельченной фисташковой крошкой и выпекайте 30 минут в предварительно разогретой до 180 градусов духовке. Приятного аппетита.
Sprinkle the finished buns with powdered sugar.
Посыпьте готовые булочки сахарной пудрой.