Prepare all the ingredients and place them on the table for convenience. Rinse the rice. Grate the cheese on a fine grater. Cut the nori seaweed into strips.
Подготовьте все ингредиенты и выложите их на стол для удобства. Промойте рис. Натрите сыр на мелкой терке. Нарежьте водоросли нори полосками.
Mix salt, sugar and rice vinegar in a deep bowl. Stir until the salt and sugar crystals are completely dissolved.
Смешайте в глубокой миске соль, сахар и рисовый уксус. Перемешайте до момента полного растворения кристаллов соли и сахара.
Take a saucepan and boil rice in it. To do this, place the washed rice on the bottom of the dish and fill it with water. Bring the water to a boil. Stirring the rice occasionally, cook it over low heat for 20 minutes until cooked. Leave the rice to soak in water and swell in the saucepan, covered, for another 20 minutes. Drain the remaining water through a colander and transfer the rice to a deep plate. Add a mixture of vinegar, sugar and salt to the rice. Mix well.
Возьмите кастрюлю, отварите в ней рис. Для этого выложите промытый рис на дно посуды и залейте водой. Доведите воду до кипения. Периодически помешивая рис, варите его на тихом огне 20 минут до готовности. Оставьте рис для пропитывания водой и набухания в кастрюле, накрытой крышкой, еще на 20 мин. Слейте остаток воды через дуршлаг и переложите рис в глубокую тарелку. Добавьте к рису смесь уксуса, сахара и соли. Хорошо перемешайте.
Once the rice has cooled, form it into balls and then shape them into flatbreads. Mix grated cheese, cream cheese and mayonnaise. Place the prepared mixture in the center. Form the rice cakes into triangles. Secure the rice pieces with a strip of nori seaweed on one side.
После того, как рис остынет, сформируйте из него шарики, а затем придайте им форму лепешек. Смешайте тертый сыр, сливочный сыр и майонез. В центр выложите приготовленную смесь. Сформируйте из лепешек риса треугольники. Скрепите рисовые заготовки полоской водорослей нори с одной стороны.
Sprinkle the sides of the onigiri with sesame seeds. Place onigiri and cheese on a wooden board to serve. Serve with soy sauce, wasabi and ginger. Bon appetit!
Обсыпьте боковые стороны онигири кунжутом. Выложите онигири с сыром на деревянную доску для подачи. Подавайте с соевым соусом, васаби и имбирем. Приятного аппетита!