Prepare all the ingredients and place them on the table for convenience. Wash the salmon fillet and cut off a piece of butter.
Подготовьте все ингредиенты и выложите их на стол для удобства. Промойте филе семги и отрежьте кусочек сливочного масла.
On a cutting board, separate the salmon from the skin and bones. Cut the fillet into medium-sized cubes.
На разделочной доске отделите семгу от кожи и костей. Нарежьте филе кубиками среднего размера.
Take a saucepan and boil water in it. Boil the pasta until done. Drain excess water from the saucepan through a colander.
Возьмите сотейник и вскипятите в нем воду. Отварите пасту до готовности. Слейте лишнюю воду из сотейника через дуршлаг.
Melt a piece of butter in a frying pan. Add diced salmon and fry it until golden brown. Once the salmon is lightly browned, add cream. Salt and add white pepper to taste. Heat until lightly simmering, but do not boil the cream.
Растопите на сковороде кусочек сливочного масла. Выложите нарезанную кубиками семгу и обжарьте ее до золотистой корочки. Как только семга слегка подрумянится, добавьте сливки. Посолите и добавьте белый перец по вкусу. Прогрейте до легкого закипания, но не кипятите сливки.
Place the pasta on a nice plate. Place fried salmon pieces on top. Pour the cream sauce over the dish.
Выложите пасту на красивую тарелку. Сверху выложите обжаренные кусочки семги. Полейте блюдо соусом из сливок.
Serve pasta with salmon in creamy sauce as a second course. The dish will ideally complement a glass of white wine! It goes well with fish and brings out its flavor! Bon appetit!
Подавайте пасту с семгой в сливочном соусе к столу в качестве второго блюда. Блюдо идеально дополнит бокал белого вина! Оно отлично сочетается с рыбой и раскрывает ее вкус! Приятного аппетита!