Recipes / Salad with turnips and cod liver Салат с репой и печенью трески
Did you know the benefits of cod liver? The product contains unsaturated acids of the Omega-3 group, vitamins D, K, A, E, B9, as well as trace elements: sodium, calcium, cobalt, phosphorus, iron, iodine. Together they support our immunity, and this is especially important now, during the cold season! The recipe was shared by blogger Sasha Salpa @sasha_salpa.
Знали ли вы, чем полезна печень трески? Этот продукт богат ненасыщенными жирными кислотами Омега-3 и такими витаминами, как D, K, A, E и B9, а также минералами: натрий, кальций, кобальт, фосфор, железо и йод. Все вместе они поддерживают иммунитет, что особенно актуально в холодное время года. Рецептом поделилась блогер Саша Салпа @sasha_salpa.
Steps / Шаги:
Boil hard-boiled eggs, wash and dry the cucumber and herbs.
Отварите яйца вкрутую, вымойте и высушите огурец и зелень.
Place cod liver from a jar at the bottom of the salad bowl and mash it with a spoon.
На дно салатника выложите из банки печень трески и разомните ее ложкой.
Dice the cucumber, peel the shells from the eggs and cut in the same way.
Нарежьте кубиками огурец, очистите яйца яйца от скорлупы и нарежьте аналогичным образом.
Layer the salad in layers, one after the other. At this stage, season it with sour cream.
Выложите салат слоями, друг за другом. На этом этапе заправьте его сметаной.
Next, grate the turnips on a coarse grater, having previously cleared them of the top layer. Finely chop the greens.
Далее на крупной терке натрите репу, предварительно очистив ее от верхнего слоя. Мелко нарежьте зелень.
At the end of cooking, garnish the salad with chopped herbs and cucumber slices.
В завершении приготовления украсьте салат рубленой зеленью и ломтиками огурца.